Family, friends and other good stuff!


logo link thefoodmaker starmeal

The foodmaker: we make good, honest food. That's what we do.


logo link osteopathie vanlommel

“Leven is bewegen”

Deze uitspraak vat heel mooi mijn visie op osteopathie samen. Als we bewegingsverlies aantreffen in het lichaam gaat het zonder twijfel in de toekomst voor functionele klachten zorgen in het lichaam. Mijn osteopatische aanpak bestaat er in het bewegingsverlies zo vroeg mogelijk op te sporen en te herstellen. Beweging loopt als een leidraad door mijn leven. Door veel aan sport te doen weet ik precies wat bewegen betekent en hoe het voelt als iets niet meer beweegt. Vanuit mijn opleidingen als kine en voornamelijk als osteopaat, ga ik er vanuit dat elk symptoom verklaard moet kunnen worden. Het herstel van klachten vormt voor mij een uitdaging. Het herstel van de energie in het lichaam en in het leven van mijn patiënt is voor mij een prioriteit in de behandeling.


logo link thefoodmaker starmeal

Starmeal: fun, smaak en vooral veel groenten. Elke dag bedenken we de meest verrassende combinaties voor onze slaatjes en pasta's. 


Dimitri Poitevin is ondernemerscoach en belastingsadviseur. Zijn uitzonderlijke nauwkeurigheid en zijn innemend enthousiasme sturen uw bedrijf naar ongekende hoogten!


logo link live life fast

LLF-racing ontstond uit de dromen van drie vrienden met 1 gezamenlijke passie: racen! 


Performance Shop Geel is dé place to be voor sportieve wagens, motorsport en professionele tuning.


logo link dorien verheyen

Heeft u nood aan kwalitatieve thuiszorg in Diest en omstreken? Thuiszorg Dorien Verheyen biedt u alle mogelijke verpleegkundige ondersteuning!


Arena Travel, de buren van Arena Sport, hebben reeds 34 jaar ervaring met het organiseren van eigen skireizen. Sinds enkele jaren kan u bij hen terecht voor actieve zomerprogramma zoals : tennisstages, golf- wandel- en fietsvakanties. Hun kwaliteit is sterke productenkennis en passend advies vanuit de eigen reiservaring.


Alles over de wintersport!


logo link wintersportgids

Dé wintersportgids heeft voor de meeste skiërs geen introductie meer nodig.