Klik hieronder op het logo van uw favoriete merk en shoppen maar!

Link naar Blizzard
Blizzard
Link naar Dynastar
Dynastar
Link naar Nordica
Nordica
Link naar Salomon
Salomon

Link naar Elan.
Elan
Link naar Atomic.
Atomic
Link naar K2.
K2
Link naar Head.
Head

Link naar Rossignol
Rossignol
Link naar Fischer.
Fischer


New products:

Elan Interra

Een oranje ski?! Op papier lijkt ze inderdaad hevig, maar in het echt en zeker in de sneeuw presenteert ze wondermooi.
De nieuwe Interra is het neusje van de zalm in de frontside all mountain collectie van Elan. Elan noemt deze ski "the ultimate all mountain ski" en dat is niet eens overdreven.

Net als haar twee zusjes Speed Magic en Insomnia, beschikt ze over een populieren houten kern. Hier in de Dualite Woodcore-versie. In combinatie met de Ti versteviging geeft dit een heel goede stabiliteit, veel demping en uiteraard een lekkere rebound. Alle 4D-ski's van Elan hebben een Dual Shape constructie. Dit houdt in dat het voorste stuk van de ski convex (bol) is en het achterste deel concaaf (hol). Dit resulteert in nauwkeurig insturen en snel uitsturen. Gelukkig krijgt de Interra de lichtere constructie (Power Shift) om de binding op te monteren. Het oude systeem (Fusion) was voor veel dames gewoon te zwaar (om te dragen). Ondertussen weten jullie allemaal wel dat alle Amphibio's links en rechts een afwijkende combinatie camber/rocker hebben. Een kleine tip: als de pistes zachter worden, of het heeft net gesneeuwd, kan je de ski's wisselen van kant (rechtse ski aan de linker voet en omgekeerd). Zo krijg je net wat extra drijfvermogen.

Met een dikke 8cm onder de voet kan je onder alle omstandigheden op de pistes blijven skiën. Een vers aangereden ochtendpiste, bulten in de namiddag of pap met Pasen zijn geen probleem met de Interra. Als je niveau hoog genoeg is (gevorderd tot expert), gaat de Interra je nooit in de steek laten.

 

radius 13,3m @ 158

sidecut 130 - 83 - 112

lengtes 152 - 158 - 164

€ 600,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Blizzard Bonafide 18/19

De Bonafide is een off road race machine. Voor de gespierde avonturier is het de ideale partner: stabiel vlammen over keiharde pistes of lekker drijven in de poeder, deze klasbak kan het allemaal.

€ 600,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Blizzard Peacemaker 17/18

De Peacemaker is een speelvogel: super licht, wendbaar en wat een drijfvermogen! Heerlijk om jouw buitenpiste skills wat te verfijnen!

€ 500,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Blizzard Quattro RX

Wat een ski! Werkelijk onvoorstelbare stabiliteit, fenomenaal carve-vermogen en toch nog aanvaardbaar gemakkelijk te skiën. Uiteraard is 1000€ heel veel geld, maar oei oei, wat krijg je er veel voor terug!

€ 1.000,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen