Service!

Ski/snowboardonderhoud
Ski/snowboardonderhoud
Bootfitting
Bootfitting
tecnifibre ergo pro atp
Racketservice
link naar blog pj
Blog

Service is een van de belangrijkste pijlers van onze onderneming. Of het nu gaat om het besnaren van een racket, onderhoud van ski's, bootfitting, noem maar op. Met service kunnen we het verschil maken ten opzichte van de grote ketens. Wij bezitten nog échte kennis en vakmanschap en gebruiken deze graag om jouw problemen op te lossen. Is jouw ski bijvoorbeeld, volgens bedrijf x, niet meer te repareren? Laat ons eens kijken... arbeidsintensieve reparaties schrikken ons niet af. En wie weet sta je wel versteld van het resultaat!


Advies bij de aankoop van ski's/snowboard?

Een nieuw paar ski's, een nieuw snowboard. Voor veel mensen is de keuze een hele opgave. Zoveel knappe ski's, massa's snowboardmerken en iedereen zijn mening... Wij testen al onze ski's en snowboards zelf en laten ook "normale" skiërs/boarders de nieuwste modellen proberen. We houden deze feedback bij, bespreken dit onderling en op deze manier kunnen we een heel goed beeld vormen voor wie een bepaalde ski/snowboard nu een meerwaarde kan zijn.

Je krijgt onze ongezouten mening. Deze zal misschien niet altijd parallel lopen met wat je verwacht of "op internet" gelezen hebt, maar ze zal doodeerlijk zijn. Wij verkopen nooit om te verkopen. Ons doel is er voor te zorgen dat jouw aankoop een absolute meerwaarde is voor jouw vakantie en op die manier jouw skiniveau een trapje hoger helpt te tillen.


Zelfs onze kleinste wordt aan het testen gezet!

foto kleuter ski