Dynastar Legend X96 Konect

The Legend is back! En hoe?! Dynastar brengt met de X96 misschien wel de ultieme all-in-one ski uit. Straffe woorden? Yep, straffe ski ook.

Paulownia hout vormt de basis van deze topper. Paulownia is een heel lichte en veerkrachtige houtsoort, welke ook nog eens heel snel terug groeit. Dynastar combineert Paulownia met het Powerdrive systeem dat opgebouwd is uit harde, zachte en dynamische materialen welke over de totale lengte van de ski geplaatst worden. Dit zorgt voor een ongekend ski-sneeuw contact en dankzij de ruime tip/tail rocker draait ze op een zakdoek. Werkelijk impressionant. Onder de voet blijft het een traditionele camberski, waardoor de grip behouden blijft. En dat voel je: tijdens het carven geeft ze geen krimp, slikt bulten in alsof het snoepjes zijn en als kers op de taart krijg je een heerlijke rebound als je de bocht helemaal uitcarvet... Klasse!

Voor de gevorderde tot expert skiër, die graag carvet, niet bang is van bulten en heel regelmatig buiten piste te vinden is, zijn er weinig ski's die de lading zo goed dekken als de X96. 

radius 17m @ 178

sidecut 112 - 96 - 132

lengtes 165 171 178 186

binding: NX Konect

€ 679,00

  • Uitverkocht