Dé ski- en tennis specialist van de streek.

Buiten zijde arena sport

Wie zijn wij?

Arena Sport, opgericht in 1980, is een van de pioniers van de Belgische skisport. Roxanne en Pieter Jan namen Arena in 2007 over. Zij zijn beiden fervente skiërs en tennissers en hebben van hun hobby's hun beroep gemaakt.

Pieter Jan is sinds zijn studententijd bezig met het testen en onderhouden van ski's, bootfitting en alles wat met racketsporten te maken heeft. Daarnaast heeft hij voor verschillende Oostenrijkse en Zwitserse wintersportmerken gewerkt. Deze kennis past hij sinds 2004 in Arena Sport toe.

Roxanne geeft sinds haar 16 jaar ski- en tennisles en is na haar Master LO onmiddellijk in Arena Sport aan de slag gegaan. Zij volgt de laatste textieltrends op de voet op en heeft een neus om de "betere" stukken uit deze collecties te selecteren.  

Filosofie.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten zo goed mogelijk bijgestaan worden bij hun aankopen en bij het oplossen van allerhande problemen. Wij zijn vrij jong aan Arena Sport begonnen en geloven niet, laat ons het jeugdige naïviteit noemen, in het gebruikelijke koppelverkoop systeem dat zo vaak opgedrongen wordt. Dit resulteert in een heel eigen, ongedwongen stijl waarin de service absoluut centraal staat. Bij ons zal u nooit aangespoord worden om tot "minder noodzakelijke" aankopen over te gaan. Integendeel, wij zoeken samen met u naar de meest economische manier om in uw noden te voorzien. Wij zijn er van overtuigd dat we, op lange termijn, door deze filosofie te volgen de best mogelijke klantenbinding kunnen bereiken.

Onze werknemers.

Onze werknemers hebben stuk voor stuk bakken ervaring en delen onze filosofie ten volle. Zij krijgen de vrijheid om wat dan ook te doen, binnen de mate van het mogelijke, om van u een gelukkige, trouwe klant te maken. Zij werken sinds het begin in Arena Sport en zijn, net als ons, gepassioneerd door de sport waarin ze u bij staan. Bij ons wordt u met andere woorden niet "genegeerd" door de zoveelste goedkope jobstudent, die vorige maand bij de bakker stond en volgende zomer ergens aan de band werkt. Neen, onze vaste kern van medewerkers zijn jaar na jaar dezelfde en ze staan te popelen om hun opgebouwde kennis en ervaringen met u te delen.

Een échte sportwinkel.

Wij zijn een échte sportwinkel. Wij zijn geen grote multinational met wereldvreemde hoge pieten in de raad van bestuur. Wij zijn niet ontstaan uit een brand identity verzonnen door een marketing afdeling gerund door carrièregeile jobhoppers. Wij zijn geen concept store die ontwikkeld werd uit een holle slagzin of een megacool logo. Neen, wij zijn een échte sportwinkel, met mensen die hun zaak runnen uit liefde voor de sport en genieten van de smile op het gezicht van tevreden klanten. Ons hoofddoel is u tevreden te krijgen en tevreden te houden. Dus, als u eens iets anders wil ervaren dan grootoppervlakte ketens met wegwerpartikelen, té goedkoop om waar te zijn, kom dan naar ons. Een échte winkel, met duurzame producten, waar u welgemeend welkom bent en waar u verzorgd wordt naar het maximum van ons kunnen.

 

See you in Arena!

 

PJ, Roxanne, Marcella, Arnout, Jelle.freeride ski, link naar vette filmkes
Klik op de foto hierboven en ontdek"VETTE FILMKES"... een verborgen sectie op onze site.